Přítomnost duše??

12.03.2014 10:36

 

Častým dotazem od zákazníků nebo jen tak mezi řečí je, jak se pozná přivtělená duše nebo prostě duše v blízkém okolí člověka. Možností je spousta. Vezmu obě možnosti zvlášť a prosím, nehledejte pak ve všem přivtělenou duši. :)


PŘIVTĚLENÁ DUŠE


* Bolesti na částech těla, která jsou divná, nepochopitelná. Pod lopatkou, píchání pod hrudní kostí mimo srdce..

* Často si lidé s přivtělenou duší stěžují na jakousi divnou tíhu na ramenou, která nepolevuje po koupeli, po masáži, po dobrém spánku..

* Těžké dýchání, ztěžka se nadechujete, jakoby Vám něco „sedělo“ na plicích.

* Občas se objevují nutkavé cizí myšlenky, duše s Vámi zkouší komunikovat nebo Vám něco našeptávat. Pokud se nechtěně zabýváte něčím, co by Vás ani nenapadlo, pravděpodobnost přivtělené duše je veliká.




DUŠE VE VAŠÍ BLÍZKOSTI


* Sklon ohlížet se a vnitřní pocit, že Vás někdo sleduje.

* Pocit strachu v jindy běžných chvílích. Při vaření, po cestě na záchod, apod.

* Vrzání parket, rány ve zdech, které nejsou obvyklé.

* Blikání žárovek, občas přímo praskání žárovek.

* Pocit vánku nebo chladu v uzavřené místnosti, většinou bývá na tváři nebo paži.

* Pokud máte doma zvířata, pak mi spousta lidí píše právě kvůli jejich divnému chování. Pes nebo kočka se upřeně dívají vedle Vás nebo za Vás, případně se kočky ježí, psi vrčí do prázdna apod.

* Maličké děti cca do tří let mají vidění velice otevřené. Pokud Vám doma dítě brečí a ukazuje do prázdna, budí se s pláčem a mluví o nějakém cizím člověku, pak máte doma návštěvu.


Toto jsou základní způsoby, jak si všimnout, že se kolem Vás pravděpodobně motá nějaká dušička.




PROČ SE DUŠE PŘIVTĚLUJÍ?


Častý dotaz.. Člověk získává energii přes první čakru, která je umístěná mezi pohlavními orgány a kostrčí v těle. Je červená a právě skrze ni proudí do těla nová energie (jo jo, spánek, jídlo a ty věci okolo jsou podpůrné maličkosti). :) Duše, která se tady u nás zasekla a po úmrtí fyzického těla jí tahle superschopnost chybí a pokud nenajde někoho, kdo jí pomůže odejít do duchovní dimenze, musí se přivtělit k nějakému nedobrovolnému dobrákovi, aby získala energii. Duše, které se odmítají přivtělovat pak šíří extremní únavovou energii. Spoustu duší můžou vnímavější lidé poznat právě takhle. Když duše přijde, začnete v kratičké době zničehonic usínat, klíží se víčka.. duše komunikují telepaticky. Předávají si myšlenky a své energie a emoce. Takže v přítomnosti duše můžeme vnímat rychlé změny nálad a emocí. Zničehonic začneme být výbušní, i když jsme byli vysmátí a v pohodě. Energická osoba začne během minutky usínat, apod.


Dalším důvodem k přivtělování, kromě energie, jsou závislosti. Duše narkomanů, alkoholiků, gamblerů apod.. mají veliký problém odejít do duchovní dimenze. Většinou nevěří na posmrtný život a z tohoto důvodu zůstávají raději na zemi. Mnohokrát ani netuší, že zemřeli, přijdou na to pozdě. Další možností je jejich náhlý strach z karmy, trestu, očistce.. setkala jsem se už s různými odpověďmi, hlavním tematem byl strach. Některé velice vývojově nízké duše neodešli čistě z toho důvodu, že se nechtěli ochudit o ty požitky. Alkoholici, narkomani.. mají velikou spoustu přivtělených duší. Proto bývají odvykací kůry takový problém. Člověk sám by to i zvládnul, ale v něm může být 20 i víc přivtělených duší dalších závislých lidí, kteří si skrze jeho tělo užívají své potřebné a oblíbené stavy. Když se jim jich nedostává, musí tělo ustát atak ne jedné závislé duše, ale veliké spousty rozčílených duší a to už je zápřah i pro nezávislého silného člověka.



CO S TÍM??


Co s tím.. rozhodně nic neudělá posílání jich pryč, vyhrožování, prošení.. většina z nich se právě tím tuplem chytí, protože si budou myslet, že když k nim mluvíte, vnímáte je, tak jim dokážete i pomoct nebo alespoň znáte někoho, kdo jim pomůže (správně, já). :) Málo která duše je natolik tolerantní, že když jí vysvětlíte, že Vás jejich přítomnost děsí, bojíte se a nevíte, jak jim pomoct, tak odejdou (ale samozřejmě jsou takové případy, takže jak se říká - za zkoušku nic nedáte). Nejlepším způsobem je poprosit tyto duše ve Vašem okolí, aby se zdržovali mimo Váš byt a Vaše tělo a Vy se v brzké době pokusíte najít někoho, kdo by jim mohl pomoci. Lidí, kteří odvádí duše je poměrně dost (i když ne zrovna každý účinně a dobře), ale je mraky těch, kteří to umí, duše slyší a vidí a skutečně s nimi pracují. Takže poproste je, abyste si nějakými pokusy ještě víc nezavařili.